🌟 Tickets online te koop t.e.m. zondag 16 oktober 🌟

In december 2020 tijdens een boswandeling smeekte ik om hulp van het Hogere. Ik bevond me al vele jaren heel intensief op het spirituele pad, maar ik vond nergens de antwoorden die ik zocht. In vele zaken had ik mij verdiept, maar er bleek steeds maar een lek te zitten in de leer die ik volgde. Mijn wereldbeeld en de manier waarop ik de wereld ordende, viel dan ook steeds in het water omdat ik na grondig onderzoek steeds moest vaststellen dat er iets niet klopte. Wederom bleef ik achter met vele vragen, maar geen antwoorden. Ik voelde me radeloos en verloren, want ik had mijn leven gebouwd op het zand in plaats van een rots. Ik voelde me bedrogen. “Hoe zit het dan?” riep ik naar de Hemel. “Help me dan!”.

Enkele weken na mijn smeekbede werd ik wakker met een naam in mijn hoofd. De naam was: Gary Renard. Ik dacht eerst dat het een acteur was, maar hij bleek een auteur te zijn. Ik zat er slechts één lettertje naast. Ik kocht en las meteen zijn boek ‘De verdwijning van het universum’. Hetgeen ik in dat boek las veranderde mijn leven volledig. Of beter gezegd het veranderde mijn visie op het leven volledig. Alle vragen die ik nog had, werden beantwoord. Bovendien bleek het verdere pad rond zelfstudie te draaien. Ik had mijn pad gevonden.

Gary bleek naast een begenadigd auteur ook een leuk persoon te zijn die in zijn boeken open en eerlijk vertelt over zijn zorgen, ervaringen en moeilijkheden. Een mens van vlees en bloed net als jij en ik. Enkele maanden geleden kreeg ik de ingeving om Gary uit te nodigen voor een voordracht. Ik contacteerde Gary en hij was bereid om te verschijnen in de Lage Landen.

Hopelijk verschijn jij, de lezer, ook op 2 november in Brasschaat.
Ik kijk er van harte naar uit.

Stefan

A Course In Miracles